Så er Klausdal klar til en forrygende sæson


Så er vi ved at være klar til en ny sæson.

I starten af året trådte noget så kedeligt som en ny postlov i kraft. Dette har betydet en større prisstigning på porto. Derfor ændrer vi nu på, hvordan Springeren distribueres.

  • Alle over 17 år vil få den tilsendt digitalt
  • Alle under 17 år vil få det normale blad, enten uddelt i forbindelse
    med sommerlejren eller tilsendt.

Denne hilsen er skrevet og redigeret før sommerens store oplevelse: Distriktssommerlejren i starten af august på
Arresøcenteret. Her er der 275 deltager, hvoraf 20 er fra Klausdal. I forbindelse med lejren, var der fejring af 100 års jubilæum for den internationale Spejder Jamboree på Ermelundssletten i 1924.

Alt dette er startskuddet til en spændende efterår på Klausdal.

Vi starter op onsdag d. 21. august med fælles opstartsmøde for
alle medlemmer, søskende, forældre mm.

Den 31. august holder vi arbejdsdag på Klausdal. Spejder er drevet af frivilligt arbejde, så også vedligeholdelse af hus, materiel og grund skal klares på den konto. Så kan man deltage et par timer lørdag d. 31. august, er vi meget taknemmelige. Der skal males vinduer, ryddes ud, kratrydde, saves brænde og mange
andre ting.

Familiespejderne starter nu 11. sæson op. Vi kan godt bruge lidt flere medlemmer. Så børn mellem 3 og 6 år er meget velkomne sammen med deres forældre eller bedsteforældre.

Ulvene og spejderne kører der-ud-af. Ugentlige møder og gode ture.

Lederne har været samlet på en lederdag i juni måned for at planlægge efteråret 2024, så alle familiespejdere, ulve, spejdere og rovere får de bedst mulige spejderoplevelser. Jeg kiggede selv med fra sidelinjen og kan garantere, at lederne har gjort deres yderste.

Så alt er klar til, at du møder op og deltager. Du er altid velkommen til at tage en ven med.

Ud over kommunale tilskud er vores loppemarked, den største indtægtskilde. Så hvis der er nogle der ude, der kan hjælpe, så henvend Jer til mig. Se mere her om vores loppemarkeds-mærke.

Med håbet om, at vi alle får et spændende og godt efterår på Klausdal vil jeg ønske fortsat god sommer til alle.
Vi ses forhåbentlig d. 21. august til opstartsmødet og d. 31. august til arbejdsdagen, og måske til et loppemarked d. 7. september eller 16. november.

Med stor spejderhilsen
Poul Dahl
Gruppeleder